Vertex 2016

Uudet ominaisuudet sähkö- ja automaatiosuunnitteluun

 
 

Entistä nopeampi ja helpompi

Käyttöliittymän kehitys tuo paljon toimintoja entistä paremmalle tasolle - niin uuden käyttäjän oppimisen avuksi, kuin myös vanhan käyttäjän tehokkuuden tavoittelun kannalta. Hiiren liikuttamisen tarve ja klikkausten määrä pienenee.

Esimerkiksi kaikki projektin ja dokumenttien toiminnot on koostettu yhteen Arkisto-välilehteen. Järjestelmä-välilehdellä taas ovat kirjastojen hallinnointitoiminnnot.

 

 

 

Flow'n käyttö monipuolisemmaksi

Kaapelien ja johtimien tiedot tulevat mukaan siirtoon. Rakennenäkymän sisältöä voi säätää tilanteen mukaan, ja näkymän saa nyt helposti avattua myös Flown puolelle. Rakenne- ja laitekorttitietoa voidaan käyttää myös G4:n 3D-mallinnuksen apuna. ED:n näkymässä on helppo havaita G4:n tai Flown puolelta lisätyt rakennerivit.

 

 

 

Uusien raportointityökalujen avulla säästyy aikaa ja vaivaa

Raporttien laatiminen ja päivitys voidaan nyt suurelta osin hoitaa ohjelmalle opetettujen reseptien avulla. Esimerkiksi raporttien tuottaminen monelle kielelle voidaan nyt määritellä valmiiksi ja toistaa nopeasti tietojen päivittyessä. Varsinaiseen suunnitteluun on näin enemmän aikaa käytettävissä.

 

 

 

Toimintojen modernisointi tehostaa käyttöä

Vanhojen, tuttujen toimintojen nykyaikaisemmat toteutukset helpottavat työskentelyä ja tuovat käyttäjille aivan uusia mahdollisuuksia ratkoa suunnittelun haasteita.

 

 

Parhaat työkalut sähkö- ja automaatiosuunnitteluun.

Tutustu tarkemmin 2016 kehityskohteisiin.

Katso myös Vertex HD hydraulikaaviosuunnittelun uudet ominaisuudet.
 

Vertex ED 2016 Vertex HD 2016