Vertex Ind 2016 uudet ominaisuudet

 


 
 

 

Parempi käyttökokemus

Opi helposti. Nopeuta suunnittelutyötä.

Uusi raikas ja selkeä ulkoasu.  Toiminnot on ryhmitelty suunnittelutilanteisiin sopiviksi.
Toiminnoista aukeavat opastetekstit opastavat erityisesti uutta käyttäjää.

Tilannekohtaiset valikot auttavat käyttäjää löytämään halutut toiminnot nopeasti.

 

 

 

Vältä virheitä

Työstötiedot suoraan tuotantoon

Vertexin keittiökalusteet sisältävät nyt työstävät poratapit sidelistoissa, pohja- ja kansilevyissä sekä yleisimmissä mekanismeissä. Esimerkiksi laatikoiden liukukiskot sisältävät sivulevyihin tehtävät kiinnitysporaukset. Tarvittaessa porausparametrien säätäminen  onnistuu helposti.

 

 
Vertexin Biesse -linkin avulla vältät aikaa vievän ja virhealttiin työstötietojen käsinsyötön työstökoneille. Voit siirtää työstötiedot kerralla yhden kalusteen levyistä tai koko huoneen kaikkien kalusteiden levyistä. Tiedot siirretään napin painalluksella dxf-tiedostoksi, jonka Biessen bSolid ja Biesse Works cam-ohjelmat lukevat.

 

 

Tehokkuutta projektiliiketoimintaan

Peilikuvahuoneen teko

Peilikuvahuone syntyy nyt helposti yhden painonapin takaa. Toiminto peilaa seinät, sen komponentit ja lattiat, jonka jälkeen kalusteet sijoitetaan uudelleen kätisyys vaihdettuna huoneeseen. Näin kalusteiden osaluettelotietous on kunnossa.


 

 

Kalusteen muokkaukseen uutta toiminnallisuutta

Kalusteen muokkaus onnistuu nyt entistä monipuolisemmin muokkausikkunassa. Viimeistele kaluste muuttamalla etulevyn kokoa, lisäämällä etulevyjä ja vaihtamalla vetimien paikkoja. Siirrä kalusteen hyllyjä, välipohjia ja laatikoita korkeussuunnassa.

Etenkin erilaisten kodinkonekaappien muokkaaminen onnistuu nyt siis kokonaisuudessaan muokkausikkunassa.

 

 

 

Erikoiskalusteet hallintaan keittiösuunnittelussa

Muokkaus kalustesuunnittelussa

Edistyneelle käyttäjälle on nyt mahdollistettu kalusteiden muokkaus luonnostelutilassa. Kaluste avataan omaan muokkausikkunaan, jolloin voit tehdä esimerkiksi putkitusreiät kalusteen sivulevyihin. Muokkauksen jälkeen kaluste palautuu paikalleen huoneeseen.

 

 

 

Parhaat työkalut keittiö-, kaluste- ja tilasuunnitteluun.

Tutustu tarkemmin 2016 kehityskohteisiin.

Vertex Ind 2016   Vertex Kaluste 2016