Vertex InD 2016 Kalustesuunnittelu

Työstötiedot tuotantoon

Vältä virheet

Vertexin Biesse Works -linkin avulla voit välttää aikaa vievän ja virhealttiin työstötietojen käsinsyötön työstökoneille. Voit siirtää työstötiedot kerralla kalusteen yhdestä tai kaikista levyistä tai vaikkapa koko huoneen kaikkien kalusteiden levyistä. Tiedot siirretään napin painalluksella dxf-tiedostoksi, jonka Biesse Works Cam-ohjelma lukee.

 

   Työskentelyaikainen varjostus

 


Varjostettu


Varjostettu

 


Varjostettu

Reaaliaikaisesti käytössä oleva varjostustapa, joka sopii erityisesti suunnitelman esittelyyn ja pyöritykseen näytöllä. Luo malliin varjot, mutta ei näytä käyttäjän lisäämiä valoja. Pintamateriaalien kuvioinnit sekä kiiltävien materiaalien heijastukset näkyvät, mutta pinnat eivät peilaa ympäristöä.

 


Visualisoitu

Hyvälatuinen fotorealistinen visualisointi tulostettavia tai liitteenä lähetettäviä korkealaatuisia kuvia varten. Mallissa on käytössä ympäristövalo sekä käyttäjän lisäämiä valaisimia.

Malliin liitetyn kuvan tallentaminen malliin
Mikä tahansa malliin liittämäsi kuvatiedosto, esim. logo, tekstuuri tai valokuva, tallentuu automaattisesti Vertex-malliin ja on siten nähtävissä kun malli siirretään toiseen Vertex-työasemaan.

Valot ja varjot
Työskentelyaikaisessa tilassa nyt myös heittovarjot - todentuntuinen näkymä suunnitelmaasi kaiken aikaa. Käyttäjäkohtaisissa 3D asetuksissa voit muuttaa varjojen tummuusastetta.