Vertex DS 2016 - Talotehtaan tiedonhallinta

Uudet ominaisuudet

  Käsittele dokumenttejasi nopeasti ja helposti

Vedä ja pudota tiedostot
Valitse vaikkapa kansiollinen tiedostoja ja pudota ne DesignStream:n raahausalueeseen. Voit valita projektin, tuotteen, tapahtuman tai nimikkeen. Valitse halutun objektin alta dokumentille sopiva luokite ja raahaa haluamasi tiedostot. Toiminto on käytettävissä kaikille tiedostotyypeille, kuten vaikkapa teksteille, valokuville ja videoille.

Ennakkoiva tekstinsyöttö
Pikahaku näyttää listalla objekteja, jotka ovat yhteensopivia joltakin kirjoittamasi hakutekstin osalta. Kun aktivoit kentän,  listalla näkyy historiasta viimeisimmät objektit, ilman että sinun tarvitsee kirjoittaa tekstiä.

Tiedoston kokorajoitus poistunut
Dokumentin kokorajoitus on poistunut. Nyt voit viedä kuinka suuren dokumentin tahansa DesignStream:iin.

Projektin perustaminen CAD-järjestelmän puolella
Nyt voit perustaa uuden DesignStream-projektin suunnittelujärjestelmän puolella. Projektin perustaminen on mahdollista myös selainkäyttöliittymällä DesignStream:ssä, kuten aikaisemminkin.

  Entistä parempi tuonti ja vienti

Tausta-ajona
Voit käynnistää isojenkin massojen viennin/tuonnin taustalle ja jatkaa työskentelyäsi normaalisti. 

Seuraa etenemistä 
Seuraa käynnissä olevia vienti- ja tuontitoimintoja helposti värikoodien avulla. Vihreät ovat valmiita, keltaiset vaativat käyttäjän varmistusta ja punaiset virheellisiä. 

Tuonti- ja vientihistoria
Palaa helposti aikaisemmin tehtyyn vientiin tai tuontiin. Samalla voit myös poistaa tarpettomat historiatiedot helposti. 

Suorituskykyä optimoitu
Nyt voit viedä ja tuoda tietoja aikaisempaa nopeammin ja isompina kokonaisuuksina.

Yhteensopiva vienti ja tuonti
Vie haluamasi tiedot Exceliin, muokkaa niitä ja päivitä tiedot tuomalla muokattu Excel takaisin DesignStream:iin. Tiedostomuoto on yhtenäinen versiosta 2016 alkaen. 

Uusi keräilykori tuonnissa
Tuontitoiminnossa on nyt mahdollisuus luoda uusi keräilykori. Tuotuja tietoja on tarvittaessa helppo muokata uuden keräilykorin kautta.

Nimikkeiden versioiden tuonti
Voit tuoda uuden nimikkeen kaikki versiot. Tarvittaessa voit myös päivittää olemassaolevan nimikkeen uusimman tai minkä tahansa vanhemman version tietoja.

Projektien vienti/tuonti
Versiosta 2016 alkaen voit viedä ja tuoda projektin ja siihen liittyvät dokumentit sekä tuoterakenteet nimikkeineen DesignStream- järjestelmästä toiseen.